Du får en blixtsnabb trådlös laddare för endast 99 kronor

Som något nytt kan du nu välja en elegant och blixtsnabb trådlös laddare till din smartmobil, när du tecknar en prenumeration på VÄRLDENS HISTORIA.

15 februari 2019 av HISTORIE

Drömmen om trådlös ström har sitt ursprung redan på 1800-talet, då Nikola Tesla demonstrerade att ström kan överföras utan ledningar. Han fick dock aldrig det stora genombrott som krävdes för att sprida tekniken över världen.

Sedan dess har fenomenet fascinerat otaliga forskare, som har försökt komma på en praktisk lösning.

Tesla var före sin tid, men i dag har trådlös ström blivit verklighet, och du kan vara med om att realisera Teslas dröm om en värld med trådlös ström.

I stöten med VÄRLDENS HISTORIA!

Just nu har vi ett spännande erbjudande åt dig. För endast 99 kronor (+ porto och exp.) får du tre nummer av VÄRLDENS HISTORIA och vår helt nya trådlösa laddare för smartmobiler. På köpet får du vårt digitala specialnummer om vetenskapsmän – som Nikola Tesla – som var före sin tid.

Ge mig det förmånliga erbjudandet på VÄRLDENS HISTORIA + en trådlös laddare

Ladda upp med VÄRLDENS HISTORIA, medan mobilen laddas

Den stilrena designen på vår trådlösa laddare passar elegant in i hemmet. Med den smarta trådlösa tekniken slipper du leta efter den hoptvinnade sladd som du vanligtvis använder när du laddar din telefon.

Med ”quick charge” blir laddningen snabb, eftersom laddaren kan leverera upp till nio watt. Det går dessutom att ladda två smartmobiler samtidigt med den trådlösa mobilladdaren, och du behöver inte ta av mobilskalet!

Tiden kan du utnyttja för att följa med oss på en halsbrytande resa bakåt i tiden, då vi förklarar uppfinnarnas tekniker och slagfältets taktiker – och så får du givetvis de viktigaste nyheterna, som sätter historien i perspektiv.


 

Om du prenumererar på VÄRLDENS HISTORIA just nu får du:

  • En trådlös smartmobilladdare en teknisk lösning som underlättar din vardag.
  • ”Vetenskapsmän före sin tid” – ett digitalt specialnummer, som tar dig med på en vetenskaplig tidsresa.
  • Tre nummer av VÄRLDENS HISTORIA – fyllda med djuplodande artiklar och unika illustrationer.
  • VÄRLDENS HISTORIAs digitala arkiv – direkt online-tillgång till de senaste tolv numren av tidskriften.

KLICKA HEM DIN PRENUMERATION NU

Kanske är du intresserad av...