Glöm allt om Trump och Biden: Här är de riktiga presidentskandalerna

Donald Trump kämpar med näbbar och klor för att besegra Joe Biden, och luften är tjock av anklagelser om politiska skandaler. Men skandalösa presidenter är inget nytt fenomen – historien kryllar av dem.

Vi har synat de 44 ex-presidenterna i sömmarna, och skeletten har milt uttryckt vällt ut ur garderoben.

På ytan har de amerikanska presidenterna alltid varit respektabla män med både oklanderlig moral och ett fläckfritt familjeliv!

Men bakom fasaden har de ALLA ruvat på några saftiga hemligheter – och nu har vi tänkt avslöja dem.

Få tillgång till vår tidslinje över presidentskandaler för 0 kronor

🎧 Unik ljudbok om presidenterna

På VÄRLDENS HISTORIA Digital har vi skapat en hel värld av fakta om USA:s presidenter, där du utöver alla skandalerna även får insyn i de mer finurliga sidorna av presidentvalet.

Vi hjälper dig även att förstå det komplicerade valsystemet i vårt stora ”val-alfabet”, där du får svar på alla möjliga (och omöjliga) frågor.

Du kan även se fram emot mer djuplodande porträtt av presidenterna.

Som en extra bonus får du nämligen ljudboken: ”Fem presidenter USA aldrig glömmer”, där du kan lyssna till berättelserna om Washington, Jackson, Roosevelt, Kennedy och Nixon – en del av dem kommer garanterat att överraska dig.

Upprätta en digital prenumeration på VÄRLDENS HISTORIA för 0 kronor och få tillgång till faktabasen om presidenterna och ljudboken med det samma

Du betalar 0 kronor och får tillgång till:

👴👴 Stor tidslinje över de amerikanska presidenterna och deras värsta skandaler.

😂 Massor av roliga historier om märkliga presidentvalskampanjer och vansinniga kandidater.

🎧 Ljudboken ”Fem presidenter USA aldrig glömmer” med mer än två timmars fängslande berättelser om fem av de mest anmärkningsvärda presidenterna genom historien.

🔠 Den stora överblicken över det amerikanska valsystemet i vårt val-alfabet, som ger svar på dina frågor.

📱 Obegränsad tillgång till VÄRLDENS HISTORIA Digital och vår app, där vi uppdaterar dig om nya historiska upptäckter och släpper in dig i vår fascinerande skattkammare av stora dramer.