Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Om varldenshistoria.se - Prenumeration

Om VÄRLDENS HISTORIA

Med en knapptryckning tar tidskriften VÄRLDENS HISTORIA med dig tillbaka i tiden. Tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingatågen och egyptiernas gudsdyrkan.

VÄRLDENS HISTORIA gör dig klokare med livfulla berättelser och otroliga foton. Vi förklarar uppfinnarnas teknik och slagfältets taktiker med hjälp av stora illustrationer och ger dig de viktigaste nyheterna om arkeologiska fynd.

Kunskap, insikt och historiska händelser kan mycket väl förmedlas både underhållande och intressant – utan att någonsin kompromissa med fakta och trovärdighet.
Men det kräver en särskild typ av förmedling. För när orden inte räcker till, måste det visuella ta över.

Just den nära sammanflätningen av text och illustration är vårt adelsmärke. Oavsett om du föredrar att fördjupa dig i tidskriften eller i vårt digitala universum kommer du att upptäcka att vi sällan ger upp förrän budskapet nått ända fram med genomarbetade texter och förklarande illustrationer.

Berättarglädjen och de medryckande resorna tillbaka till det förflutna har vi delat med en hel generation.

Du är också väldigt välkommen. Vi lovar att du kommer att bli underhållen – och att du är lite klokare efter varje besök.

Läs också:

Logga in

Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa Dölj

Redan prenumerant? Prenumererar du redan på tidningen? Klicka här

Ny användare? Få åtkomst nu!

Nollställ lösenord.

Skriv in din e-postadress, så skickar vi anvisningar om hur du återställer ditt lösenord.
Ogiltig e-postadress

Kontrollera din e-post

Vi har skickat ett e-postmeddelande till med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Kontrollera ditt skräppostfilter om meddelandet inte har kommit.

Uppge nytt lösenord.

Skriv in ett nytt lösenord. Lösenordet måste ha minst 6 tecken. När du har upprättat ditt lösenord blir du ombedd att logga in.

Lösenord behövs
Visa Dölj