Lägg vantarna på årets Guldnummer från VÄRLDENS HISTORIA

På senare år har vårt stora Guldnummer gått åt som smör i solsken, men just nu kan du beställa ett exemplar av det exklusiva samlarobjektet för bara 19 kronor.

Vi har just lagt sista handen vid vårt stora GULDNUMMER, där vi har samlat de mest andlöst spännande berättelserna från historiens värld i ett extra stort nummer – och exklusivt format – åt dig.

Klicka här om du vill ha VÄRLDENS HISTORIAs 148 sidor långa Guldnummer (begränsad upplaga) till specialpris.

Priset är BARA 19 kronor – och då får du även en massa extra på köpet!

Är du nyfiken på vilka historier du kan se fram emot att få läsa i Guldnumret, så har vi ett smakprov åt dig här:

Bilens barndom var vild och blodig

Några fartmonster var de första bilarna knappast, men det var långtifrån ofarligt att sätta sig bakom ratten i början av 1900-talet.

Du får följa med till bilens blodiga barndom, då körkort var en okänd företeelse, och ungefär tre fjärdedelar av alla olyckor inträffade i korsningar, eftersom de nyblivna bilisterna inte visste vilka regler som gällde för att svänga vänster.

Men du får även historierna om:

🪂 Montgomerys fallskärmssoldater – Red Devils – som i skydd av natten ska hoppa över Sicilien och inta Primosolebron. Mörkret visar sig emellertid bli britternas värsta motståndare.

👠 Den tjuvaktiga kvinnoligan, som härjade i Londons fashionabla butiker, där de iförda moderiktiga kläder och med den hårdföra Alice Diamond i spetsen roffade åt sig klädesplagg, smycken och pälsar.

🚢 Antikens Titanic, som hittades för 120 år sedan utanför ön Antikythera och som hållit forskarna fullt sysselsatta, eftersom det över 2 000 år gamla vraket bar på antikens mest gåtfulla last.

Det kostar 19 kronor! Och det är inga småsaker du får för pengarna. Vi ger dig nämligen:

  • Ett nummer av VÄRLDENS HISTORIA – utan extra kostnad
  • Full tillgång till VÄRLDENS HISTORIA Digital, där du kan både läsa om och lyssna till berättelser från alla delar av världshistorien
  • Och så får du givetvis vårt stora Guldnummer: Hela 148 sidor sprängfyllda med historiens största dramer

TÄNK PÅ! Vi har endast ett begränsat antal Guldnummer på lager, så du ska nog inte vänta för länge ...