Få tillgång till hela världshistorien – gratis första månaden

Du tillbringar i genomsnitt tjugo timmar i veckan med att vänta – varför inte lägga dem på något förnuftigt? Med VÄRLDENS HISTORIAs nya digitala universum får du möjlighet att bli klokare medan du väntar – i mobilen, datorn eller i vår app. Just nu får du gratis tillgång första månaden

Med en prenumeration på VÄRLDENS HISTORIA Digital har du hela världshistorien till hands – precis när det passar dig.

På webbplatsen hittar du djuplodande läsupplevelser med tjusiga illustrationer, som tar med dig in i händelsernas centrum. I appen trycker du PLAY och får världshistorien direkt i öronen med artiklar inlästa av professionella inläsare. Och i din mobiltelefon tickar de senaste arkeologiska upptäckterna in dagligen.

Du hittar även personlighetstester, ögonvittnesskildringar, videor och historiska guider till världens storstäder i vårt universum. Du kan komma åt allt precis när och var det passar dig: vi finns i mobilen, i läsplattan och i din dator.

Detta får du i vårt universum:

Tillgång när det passar dig

Kunskap är inte begränsad till en plats. Oavsett om du använder vår webbplats eller vår app får du obegränsad digital tillgång till innehållet i våra tidskrifter, innan de kommer ut.


Dagliga nyheter och uppdateringar

Titta in varje dag. Vi uppdaterar varje dag med de senaste fynden, ögonvittnesskildringar, bakgrundsartiklar, infografik, videor och mycket mer.


Du får världshistorien direkt i öronen!

I vår app kan du få artiklarna upplästa, när du är i farten. Lär dig mer i bilen, under promenaden, eller medan du är och handlar. Det enda du behöver göra är att söka efter VÄRLDENS HISTORIA där du laddar ner dina appar.


Exklusivt extramaterial

Dyk ner i det ursprungliga källmaterialet till våra historier och se artiklarna som du känner igen från tidskriften vakna till liv med videor, animationer och interaktiva teckningar.


Tillgång till vårt proppfulla arkiv

Du har möjlighet att söka i hela VÄRLDENS HISTORIAs enorma arkiv. Du kan hitta precis det som intresserar dig i kategorier som andra världskriget, vikingarna, arkeologi, samhälle, kultur och religionshistoria.


Fördjupning i dina favoritämnen

Saknar du en plats där du kan nörda med dina favoritämnen? Skapa ett bokmärke och spara allt det bästa innehållet till senare.


Men – vad gör jag om jag redan är prenumerant?

Om du redan prenumererar på pappersutgåvan av VÄRLDENS HISTORIA men inte har skaffat en inloggning och ett lösenord till vår digitala värld, så kan du göra det här.

Ditt användarnamn och lösenord är desamma på webbplatsen och i appen.