Upplev historien med alla sinnen

I mer än tio år har VÄRLDENS HISTORIA skrivit om historiens största dramer. Nu är det dags att uppleva dem! Vi reser i äventyrarnas kölvatten, följer forskarna i deras arbete och besöker platser som väldigt få har tillträde till. Du kan få följa med!

Följ med oss til Galápagos, Svalbard och en solförmörkelse.

VÄRLDENS HISTORIA ger dig möjlighet att gå på upptäcktsfärd i världshistorien – nu även rent fysiskt.

I samarbete med Illustrerad Vetenskap, National Geographic och Digital Foto har vi grundat Bonnier Expeditions, som arrangerar resor utöver det vanliga.

Res som ingen annan

Glöm allt om charter och massturism – våra expeditioner tar med dig till platser som är få förunnat att få besöka, och dina reseledare är experter inom bland annat historia, naturvetenskap och fototeknik.

Bonnier Expeditions ger dig:

  • Upplevelser för livet. Våra unika resor är skräddarsydda för de nyfikna och äventyrslystna, som vill ha ut mer av semestern än en solbränna.

  • Kunskap och insikter. Vi handplockar de bästa experterna, som under resans gång håller föredrag och visar hur de arbetar.

  • Specialbehandling. Vi tar dig med till platser som vanligtvis är stängda för allmänheten, och vi tar aldrig med fler än att alla kan uppleva allt som erbjuds.

Vill du se vilka resor vi erbjuder just nu? Gå då in på vår resesajt bonnierexpeditions.se och läs mer.

Det är dock bäst att du skyndar dig, för varje expedition har ett begränsat antal platser!