Forskare har bärgat tusentals glasföremål från ett romerskt skeppsvrak i Medelhavet och beskriver vissa av dem som "perfekt bevarade".
Arkeologer har känt till platsen för vraket i ett decennium, men först nu har de haft möjlighet att studera fartyget, som troligen sjönk omkring 100 e.Kr.
Skeppets dyrbara och ömtåliga last kastar enligt experterna nytt ljus över det romerska rikets handelsvägar.
Drönare tar det förflutna till ytan
Skeppsvraket med namnet Capo Corso 2 ligger 350 meter under havsytan mellan den franska halvön Cap Corse och den italienska ön Capraia.
Det upptäcktes första gången 2013 och har sedan dess undersökts två gånger.
Men i början av juli återvände ett internationellt forskarteam till vraket - den här gången med hjälp av två undervattensdrönare.

Forskarna har bärgat hela uppsättningar av blåst glas som med deras ord är "perfekt bevarade" från skeppsvraket med namnet Capo Corso 2.
De två drönarna hjälpte inte bara forskarna att titta djupare in i det 2 000 år gamla skeppsvraket, de gjorde det också möjligt att få upp en stor del av skeppets last till ytan.
Flera tusen glasföremål - bland annat dricksglas, tallrikar och amforor - kommer nu att undersökas närmare. Forskarna fann också två bronskärl och flera glasskivor som sannolikt skulle säljas för vidare bearbetning.
Fartygets last ser ut som syriskt glashantverk
Enligt forskarna liknar glasföremålen glasblåsning från det antika Syrien, och upptäckten kan därför bidra till att ge en mer nyanserad bild av Romarrikets handelsrutter i Medelhavet.
Under det första århundradet före Kristus var syrierna förmodligen först i världen med att blåsa glas. Att blåsa glas gjorde det enklare, snabbare och billigare att producera varor i det transparenta materialet än att gjuta det.
Området längs den syriska kusten var därför ett av världens viktigaste centrum för glastillverkning, både före, under och efter romartiden.
De tror därför att fartyget ingick i ett större handelsutbyte som transporterade glas från Syrien till Frankrike.
Syrien var en romersk provins i nästan 600 år från 64 e.Kr., då befälhavaren Pompejus den store besegrade den armeniske kungen Tigranes.
Frankrike var formellt en romersk provins som kallades Gallien från 27 e.Kr., men cirka 70 år tidigare hade en viss befälhavare vid namn Julius Caesar effektivt krossat lokalbefolkningens motstånd.
Se video från drönarnas dykning ner till Capo Corso 2 här
En viktig handelsväg började i den syriska provinshuvudstaden Antiokia - idag den turkiska staden Antakya - där mellan en kvarts och en halv miljon människor bodde under romartiden. Härifrån seglade handelsskeppen till andra stora städer som Alexandria, Bysans och Rom, innan de eventuellt fortsatte till den galliska handelsstaden Massilia, dagens Marseille.
Capo Corso 2 ligger på den rutt som gick från Luna (idag Luni) i norra Italien till Marseille.
När glaset från Capo Corso 2 har analyserats noggrant kan det bidra till att "skriva om en sida i historien om handeln i Medelhavet", skriver den italienska myndigheten för bevarande av kulturarv under vatten i ett pressmeddelande.
Enligt pressmeddelandet kommer forskare från både Frankrike och Italien under de kommande åren att arbeta för att initiera en större studie som involverar flera olika akademiska discipliner.