Världens Historia: På äventyr i historiens värld

Världens Historia tar dig tillbaka till världshistoriens avgörande ögonblick – från slagfälten till modiga upptäcktsresande och ingenjörernas stora bedrifter. Historien väcks till liv, och du ser nutiden i ett nytt perspektiv.

De största dramerna

Fördjupa dig i reportage om förfärliga naturkatastrofer, skrupelfria brott och nervkittlande uppdrag.

Nya horisonter

Följ med på historiens viktigaste upptäcktsresor, då äventyrarna fann nya kuster och mötte främmande kulturer – alltid med livet som insats.

Avgörande ögonblick

Vissa händelser var så epokgörande att de förändrade världen för alltid. Få en spännande inblick i historiens mest avgörande ögonblick.

Teknikens triumf

Se hur ingenjörer och vetenskapsmän har format världen med revolutionerande uppfinningar och banbrytande konstruktioner.

Krig och strategi

Följ historiens mest betydelsefulla slag. Få insyn i fältherrarnas överväganden, läs soldaternas berättelser och studera arméernas vapen och utrustning.

Den okända vardagen

Läs om hantverk och handel, mode och traditioner, matvanor och skrock. Upplev vardagen så som den tedde sig för helt vanliga människor under bl.a. vikingatiden och medeltiden.

Få ett fint erbjudande på Världens Historia. Klicka härnedan

Specialerbjudande

Här får du ett fint erbjudande på Världens Historia.
Klicka här - specialerbjudande

Läs mer om

75 år sedan ockupationen

Nytt nummer: I årets 6:e nummer av VÄRLDENS HISTORIA uppmärksammar vi att det är 75 år sedan Nazitysklands ockupation av Danmark och Norge - med ett 26 sidors tema.

Få ett par Bluetooth-hörlurar

Prenumerera: Beställ två nummer av Världens Historia och få ett par läckra trådlösa hörlurar. Totalt endast 49:50 + porto och exp.

Beställ nyhetsbrev

Gratis nyhetsbrev från Världens Historia.

Beställ vårt nyhetsbrev så får du varje vecka:

  • De bästa artiklarna
  • Färska historiska nyheter
  • Veckans quiz

Omröstning

Illustrerad Vetenskap
Världens Historia
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications